O nama

O tvrtki Transporti Živina

Transporti Živina je tvrtka s više od dvadeset godina iskustva u poslovima domaćeg i međunarodnog prijevoza. Započeli smo kao obiteljska tvrtka koja se pretežno bavila prijevozom rasutog tereta na lokalnom području. Danas raspolažemo suvremenim tegljačima i kamionima koji obavljaju prijevoz rasutog tereta na tuzemna i međunarodna odredišta.

Vremenom se tvrtka razvijala i proširivala svoje usluge, tako da danas većinu voznih jedinica sačinjavaju suvremeni tegljači i prikoličari kojima vršimo prijevoz roba širom Hrvatske i Europe. Naša vozila odgovaraju najstrožim europskim normama i stalnim obnavljanjem našeg voznog parka postigli smo da je maksimalna starost naših vozila svega nekoliko godina.

Transporti Živina posjeduju suvremeni vozni park koji se sastoji od standardnih tegljača za prijevoz robe, tegljača kipera, tandem kipera, kao i kombiniranog stroja za zemljane radove. Sva vozila odgovaraju svim sigurnosnim i ekološkim europskim standardima za prijevoz robe i  rasutih tereta na domaćim i međunarodnim odredištima.

Naš vozni park je unificirani, te su svi naši standardni tegljači marke MAN, a maksimalna starost im je svega nekoliko godina. Sve ostale vozne jedinice, prikolice i strojevi se također redovito zamjenjuju i vodećih su marki proizvođača u svojim kategorijama.

Nedavno smo našu ponudu usluga proširili sa novom djelatnošću – izvođenjem zemljanih radova, a istu ćemo obavljati s istom brzinom i pouzdanošću kao i naše dosadašnje usluge – prijevoz robe i prijevoz rasutog tereta.

Naš je moto učiniti sve što je u našoj moći kako bi naše robe stigle brzo i pouzdano na svako odredište.

Zadovoljstvo naših klijenata je prioritet našeg poslovanja. Otvoreni smo za sve prijedloge kako bi naše usluge bile još kvalitetnije.

Naša lokacija

Transporti Živina je obiteljska tvrtka čije je sjedište u mjestu Velika Petrovagorska br.20, na putu između mjesta Novi Golubovec i Zlatar, u Krapinsko-zagorskoj županiji, a što možete vidjeti na interaktivnoj karti.

Transporti Živina

Velika Veternička 20
Novi Golubovec